De service is bij Perfekt Car op niveau !

 

 

Autoschade op zich is al vervelend genoeg. Daarom neemt Perfekt Car de gehele administratieve rompslomp zo veel mogelijk uit uw handen. Indien nodig laat Perfekt Car de beschadigde wagen wegslepen, regelt vervangend vervoer en legt, indien gewenst, contact met uw verzekeraar of tussenpersoon.
Perfekt Car zorgt, in goede samenwerking met de verzekeringsmaatschappijen, voor de expertise en de financiŽle afwikkeling van de zaak.

EnvironmentallyCompliant

Perfekt Car besteedt heel veel aandacht aan het werken met milieuvriendelijke producten, zoals CROMAX (watergedragen lakken)
 

 

Snelle foto-expertise

Perfekt Car treedt rechtstreeks in contact met de verzekeringsmaatschappijen wat het "over en weer"-gedoe voor u tot een minimum beperkt. Dankzij een snelle foto-expertise verloopt de herstelling heel wat comfortabeler en is de doorlooptijd een stuk korter.
U geniet tevens van het systeem 'derde betaler'.
 

Schadebestek Informex

Het computernetwerk van Perfekt Car is aangesloten op het internationale Audatex systeem, waarvan schade experts - verzekeringsmaatschappijen en erkende herstellers gebruik van maken.

 

 

 

Schadebestek voor uw wagen

 

Perfekt Car noteert alle gegevens van uw voertuig: met behulp van een digitale camera wordt de schade gefotografeerd, de schadegegevens worden vastgelegd en ingelezen in het computernetwerk.
Vervolgens wordt er een verbinding gelegd met het centrale Audex systeem. Binnen enkele minuten is de schadecalculatie gemaakt en kan er een afspraak gemaakt worden met een aangestelde expert.
Na expertise en akkoord van de opdrachtgever wordt er geautomatiseerd een rechtstreekse betaling voorzien via de verzekeringsmaatschappij.

 

 

 

Blijvende garantie

 

Perfekt Car biedt u een blijvende garantie op uitgevoerde werken.
LifetimeWarranty

 

 

Carrosserie PERFEKT CAR bvba
Deerlijksestraat 42
B-8500 Kortrijk
e-mail: info@perfektcar.be

Tel. 056 21 75 85
Fax 056 20 19 08
GSM 0475 91 89 02


 
webdesign: weblications.be